Smørrebrød med bagt selleri og syltede rødløg
Smørrebrød med bagt selleri og syltede rødløg [...]
Smørrebrød med bagt selleri og syltede rødløg [...]
Kartoffel-krautpandekager/vafler Sådan gør du Kartoffel-krautpandekager/vafler Skræl kartoflerne, [...]
Misosuppe Sådan gør du Snit forårsløgene fint. [...]
Ramen med miso og tahin Sådan gør [...]
Syvsalat på grillet surdejsbrød - toast med vilde urter [...]
Kartoffelsalat med pasta og grøntsager Sådan gør [...]
Kopnudler med miso Sådan gør du Miso-bouillon [...]
Tomat med pebermash - smørrebrød Sådan gør [...]
Rødbedetatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Grønkålstatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard