QUINOASALAT MED FENNIKEL, LIME OG AGURK
Quinoasalat med fennikel, lime og agurk Sådan [...]
Quinoasalat med fennikel, lime og agurk Sådan [...]
Indisk curry med flækærter og gule beder [...]
Majsdeller med havregryn og krydderurter Sådan gør [...]
Spisevenlige pirogger med æg og fetaost Sådan [...]
Svampedeller med valnødder Sådan gør du Dagen [...]
Tarteletfyld med jordskokker, sølvbeder og persille Sådan [...]
Stegte ris med tofu, ærter og æblechutney [...]
Spansk æggekage med peberfrugter og røget salt [...]
Sommerlasagne med kantareller og spinat Sådan gør [...]
Grønkålssalat med granatæbler Sådan gør du Bland [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard