Bacon-linsetopping
Bacon-linsetopping Sådan gør du Steg baconen godt [...]
Bacon-linsetopping Sådan gør du Steg baconen godt [...]
Marcipanstykker med appelsin og abrikos Sådan gør [...]
Bælg-brunsviger Sådan gør du Fyld Smelt smør [...]
Marokkansk gryderet med søde kartofler og abrikos [...]
Spicy Tikka Masala med gris og knoldselleri [...]
Samosa med kartofler, ærter og hjemmelavet karry [...]
Indisk karrysovs til boller eller andet Sådan [...]
Grøn version af boller i karry Sådan [...]
Løgflødesovs med ribsgele Sådan gør du Steg [...]
Krydderurtebrød med æg og grønt fyld Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard



