Kartoffelpizza
Kartoffelpizza Sådan gør du Dej Opløs gæren [...]
Kartoffelpizza Sådan gør du Dej Opløs gæren [...]
Summerrolls med tofu, spirer og hoisinsauce Sådan [...]
Burger med plantefars Sådan gør du Svampebønnefars [...]
Pita med linsefalafler Sådan gør du Dagen [...]
Pakoras Sådan gør du Skær grøntsagerne i [...]
Quesadilla med refried beans, spinat og tomatsalsa [...]
Samosa med kartofler, ærter og hjemmelavet karry [...]
Grønne falafler i hjemmelavet pitabrød Sådan gør [...]
Pizzasnegle med kylling, tomat og ost Sådan [...]
Spisevenlige pirogger med æg og fetaost Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard