Mexiburger med ærtemole og kartoffel-fritter
Mexiburger med ærtemole og kartoffel-fritter Sådan gør [...]
Mexiburger med ærtemole og kartoffel-fritter Sådan gør [...]
Ramen med miso og tahin Sådan gør [...]
Syvsalat på grillet surdejsbrød - toast med vilde urter [...]
Hotdogs med plantepølser Sådan gør du Plantepølser [...]
Hvid pizza med forårsgrønt Sådan gør du [...]
Markærtefalafler Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Linsefalafler Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Flækærtefalafler Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Mukimamefalafler Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Svampekebab Sådan gør du Svampekebab Skær eller [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard