Knust rosenkål med sumak og granatæble-kerner
Sådan gør du
Kog rosenkålen i saltet vand, til de er møre, men stadig har bid.
Dræn kålen for vand, og kom i en stor rørekedel.
Brug spaden og mos kålen groft, så der stadig er store stykker kål.
Vend kålen med smeltet smør, salt, peber, sumak og citronsaft.
Fordel kålen i gastrobakker med bagepapir, og bag kålen ved 200 grader i 10 min., til de er gyldne.
Anret på store fade og drys med, dukkah, hakket persille og friske granatæblekerner på toppen.
Portionsstørrelse: 100 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 5000g
hele rosenkål
- 55g
smeltet smør
- 25g
salt
- 5g
friskkværnet peber
- 25g
sumak
- 150g
citronsaft
- 150g
hakket, bredbladet persille
- 500g
friske granatæble-kerner
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 294 kj | |
Protein | 4,61 g | 27 E% |
Kulhydrat | 7,49 g | 55 E% |
Fedt | 1,39 g | 18 E% |
* E% = Energiprocentfordeling