Makrelfilet med sprød kornkrumme tilberedt på porrer i sennepssovs
Sådan gør du
Vend porrer med salt og peber.
Læg porrerne i et jævnt lag (ca. 2 cm) i et fad.
Lav den hvide sauce, og smag den til med rigelig grov sennep.
Kom saucen oven på porrerne.
Dræn kernerne grundigt, og kør kernerne igennem en kødhakker.
Bland de hakkede kerner, pankoraspen og en anelse olie.
Krydr med salt og peber.
Læg fiskestykkerne oven på sovsen og drys med rigelig mængde rasp.
Bag fisken i ovnen 10-15 minutter ved 180 grader til raspen er gylden og sprød.
Server fisken med løvstikkekogte kartofler og en tomatsalsa/relish.
Portionsstørrelse: 150 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 5000g
makrelfilet uden skind
i portionsstørrelse 100 g
- 2000g
porre i halve, snittet i 1 cm skiver
- 10g
salt
- 5g
friskkværnet peber
- 45g
olie
- 1200g
hvid sauce*
- 100g
grov sennep
- 300g
udblødte hvedekerner
- 400g
pankorarasp eller grov rasp
- 25g
olie
- 20g
salt
- 10g
friskkværnet peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 1144 kj | |
Protein | 14,4 g | 21 E% |
Kulhydrat | 8,48 g | 14 E% |
Fedt | 19,6 g | 64 E% |
* E% = Energiprocentfordeling