Hjertesalat, glaskål og agurk med hyldeblomstvinaigrette
Sådan gør du
Pisk hyldeblomstsaft, citronsaft og sennep sammen.
Pisk olien i til sidst, så den samler sig.
Smag til med salt, citron og sennep.
Vend salat, glaskål og agurk og vend forsigtigt lidt af dressingen i.
Servér resten af vinaigretten ved siden af.
Portionsstørrelse: 110 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 2500g
hjertesalat delt i kvarte på langs
- 1250g
glaskål i tynde skiver
- 1500g
aguk skåret i rustikke stave
- 85g
hyldeblomstsaft
- 60g
citronsaft
- 40g
citronsaft
- 150g
koldpresset rapsolie
salt og friskkværnet peber
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 171 kj | |
Protein | 1,21 g | 12 E% |
Kulhydrat | 1,68 g | 24E% |
Fedt | 2,97 g | 64 E% |
* E% = Energiprocentfordeling