Spansk mojo: Rød peberfrugtdip med linser
Sådan gør du
Skær peberfrugterne på langs, og tag kernerne ud.
Vend peberfrugter med olie og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter, til peberfrugterne mørner og har taget farve.
Kog de røde linser efter anvisningen på pakken, mens peberfrugterne er i ovnen.
Kom peberfrugterne, hvidløg, chili, paprika, spidskommen, eddike og olie i en foodprocessor, og blend ingredienserne til en grov og ensartet dip.
Vend de kogte linser i dippen.
Smag dippen til med salt og peber.
OBS: Dippen har godt af at trække og kan med fordel laves dagen før brug.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 95g
peberfrugt
- 30g
kogte, røde linser
- 1g
hvidløg, finthakket
- 5g
æblecidereddike
- 15g
olivenolie
- 2g
chilipulver
- 2g
paprika
- 2g
spidskommen, stødt
salt og peber