Pizzasnegle med kylling, tomat og ost

pizzasnegle

Sådan gør du

KRYDDERURTEDEJ

Udrør først gæren i lunkent vand, hvorefter mel, olivenolie, krydderurter og salt tilsættes.

Ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i 20 minutter.

Lad dejen hvile i 2 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl.

TOMATSAUCE

Alle ingredienserne blendes til en ensartet masse i en blender, foodprocessor eller med en stavblender.

PIZZASNEGLE

Tænd ovnen på 175 grader.

Drys rigeligt med mel ud på bordet og rul dejen ud til en 1 cm. tyk, aflang firkant.

Fordel tomatsaucen over dejen, og kom kyllingetern, ost og oregano oven på saucen.

Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 sm tykke skiver.

Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.

Pensl evt. med olie eller æg, inden de bages i almindelig ovn i ca. 18 min., til de er gyldne.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

    Krydderurtedej
  • 20g

    gær

  • 310g

    vand

  • 485g

    hvedemel

  • 30g

    olivenolie

  • 10g

    persille/basilikum/timian/

  • oregano/ramsløg

  • 6g

    salt

  • Tomatsauce
  • 20g

    hakkede tomater

  • 110g

    tomatpuré

  • 15g

    løg

  • 4g

    hvidløg, presset

  • 5g

    olivenolie

  • 5g

    oregano, tørret

  • 5g

    basilikum, tørret

  • 5g

    timian tørret

  • 5g

    sukker

  • 3g

    salt

  • 1g

    peber

  • Pizzasnegle
  • 100g

    kyllingebryst, i små tern

  • 135g

    mozzarellaost, revet

  • 10g

    oregano, tørret

Passer godt sammen med