Pizzasnegle med kylling, tomat og ost
Sådan gør du
KRYDDERURTEDEJ
Udrør først gæren i lunkent vand, hvorefter mel, olivenolie, krydderurter og salt tilsættes.
Ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i 20 minutter.
Lad dejen hvile i 2 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl.
TOMATSAUCE
Alle ingredienserne blendes til en ensartet masse i en blender, foodprocessor eller med en stavblender.
PIZZASNEGLE
Tænd ovnen på 175 grader.
Drys rigeligt med mel ud på bordet og rul dejen ud til en 1 cm. tyk, aflang firkant.
Fordel tomatsaucen over dejen, og kom kyllingetern, ost og oregano oven på saucen.
Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 sm tykke skiver.
Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.
Pensl evt. med olie eller æg, inden de bages i almindelig ovn i ca. 18 min., til de er gyldne.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- Krydderurtedej
- 20g
gær
- 310g
vand
- 485g
hvedemel
- 30g
olivenolie
- 10g
persille/basilikum/timian/
oregano/ramsløg
- 6g
salt
Tomatsauce - 20g
hakkede tomater
- 110g
tomatpuré
- 15g
løg
- 4g
hvidløg, presset
- 5g
olivenolie
- 5g
oregano, tørret
- 5g
basilikum, tørret
- 5g
timian tørret
- 5g
sukker
- 3g
salt
- 1g
peber
Pizzasnegle - 100g
kyllingebryst, i små tern
- 135g
mozzarellaost, revet
- 10g
oregano, tørret