Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg

Kyllingesalat

Sådan gør du

DAGEN FØR: Sæt ingridærterne i blød i rigeligt vand natten over.

PÅ DAGEN:

Kog ingridærterne efter pakkens anvisning.

Kog eller damp kyllingebryst i letsaltet vand, til det er gennemstegt (minimum 75 grader).

Tag kyllingen op af gryden og lad den køle ned.

Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, spidskommen og salt sammen.

Hak ingridærterne groft, og vend dem i mayonnaiseblandingen sammen med forårsløg og bladselleri.

Når kyllingebrysterne er kølet helt ned, skæres de i stykker og vendes i salaten til sidst.

Smag salaten til med salt og spidskommen, evt. citronsaft.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 30g

    kogte ingridærter

  • 20g

    forårsløg i skiver

  • 20g

    bladselleri i skiver

  • 155g

    kyllingebryst

  • 70g

    mayonnaise

    rapsolie

  • 55g

    cremefraiche 18%

    citronsaft

  • citronsaft

    salt og peber

  • spidskommen

  • salt og peber

Passer godt sammen med