Spinatdip fra Persien
Sådan gør du
Steg løgene i olie i en gryde, indtil de får farve og bliver møre.
Tilsæt spinaten og steg til den kun lige falder sammen.
Tilsæt hvidløg, kanel, cayennepeber, alt, peber og de hakkede valnødder.
Rør godt rundt og lad retten simre ved lav varme i ca. 10 minutter. Husk at røre i gryden undervejs.
Lad retten afkøle en smule, før de to slags yoghurt blandes i.
Smag til med salt og peber, og eventuelt mere cayennepeber.
TIP: Dippen bliver bedre ved at trække en times tid før servering.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 50g
løg i skiver
- 40g
baby spinat
- 5g
hvidløg, finthakket
- 30g
yoghurt, 0,5% fedt
- 15g
yoghurt, 3,5% fedt, naturel
rapsolie
- 10g
valnødder, hakkede
citronsaft
- 5g
rapsolie
salt og peber
cayennepeber
kanel, stødt
salt og peber