Spinatdip fra Persien

Spinatdip

Sådan gør du

Steg løgene i olie i en gryde, indtil de får farve og bliver møre.

Tilsæt spinaten og steg til den kun lige falder sammen.

Tilsæt hvidløg, kanel, cayennepeber, alt, peber og de hakkede valnødder.

Rør godt rundt og lad retten simre ved lav varme i ca. 10 minutter. Husk at røre i gryden undervejs.

Lad retten afkøle en smule, før de to slags yoghurt blandes i.

Smag til med salt og peber, og eventuelt mere cayennepeber.

TIP: Dippen bliver bedre ved at trække en times tid før servering.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 50g

    løg i skiver

  • 40g

    baby spinat

  • 5g

    hvidløg, finthakket

  • 30g

    yoghurt, 0,5% fedt

  • 15g

    yoghurt, 3,5% fedt, naturel

    rapsolie

  • 10g

    valnødder, hakkede

    citronsaft

  • 5g

    rapsolie

    salt og peber

  • cayennepeber

  • kanel, stødt

  • salt og peber

Passer godt sammen med