Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder

Grønkålssalat

Foto: Arlapro

Sådan gør du

Bland løg og dressing i god tid – evt. dagen før.

Bland de marinerede løg, kål, æbler, løg, abrikoser og valnødder sammen.

Lad salaten stå og marinere i ca. 30 min.

Tilsmag salaten, og anret med lidt af æbler og valnødderne på toppen.

Portionsstørrelse:  80 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 570g

    rødløg, fint snittet

  • 1140g

    æbler i tern 2x2 cm

  • 1520g

    grønkål, snittet

  • 340g

    tørrede abrikoser i strimler

  • 230g

    valnødder, groft hakket

  • Dressing
  • 120g

    grov dijonsennep

  • 120g

    olivenolie

  • 120g

    lys balsamicoeddiken

  • 15g

    salt

  • 4g

    friskkværnet peber

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 531 kj
Protein 3,21 g 10 E%
Kulhydrat 11 g 39 E%
Fedt 7,15 g 50 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med