Rødbedehummus
Rødbedehummus Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Rødbedehummus Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Hummus af markærter eller kikærter Sådan gør [...]
Limabønnepure på grillet brød med avocado og rosenkål [...]
Rødbedesuppe Sådan gør du Skær selleri, rødbeder, [...]
Okonomiyaki Sådan gør du Okonomiyaki-dej Rør misoen [...]
Svampekebab Sådan gør du Svampekebab Skær eller [...]
Kartoffelpizza Sådan gør du Dej Opløs gæren [...]
Rødbede tarte tatin Sådan gør du Tærtedej [...]
Grøn kornotto Sådan gør du Skær knoldselleri [...]
Summerrolls med tofu, spirer og hoisinsauce Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard