CREMET ÆGGESALAT MED KARTOFLER OG MILD KARRY
Cremet æggesalat med kartofler og mild karry [...]
Cremet æggesalat med kartofler og mild karry [...]
Smørevenlig postej af bønner og soltørrede tomater [...]
Sild, der svømmer i karrydressing Sådan gør [...]
Orange linsepaté med røget paprika Sådan gør [...]
Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg Sådan [...]
Makrel i cremet salat Sådan gør du [...]
Rødbedemad med peberrodscreme, syltede løg, ræddiker og karse [...]
Ærtepure og grønne bønner med saltmandler, syltede rødløg og [...]
Smørrebrød med knoldselleri, citronmayo, ristede hasselnødder og bladselleri [...]
Kartoffel i røgeost, radisespåner, boghvededrys og monster-karse [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard