MILLIONGRYDE MED GRÅÆRTER OG TOMAT
Milliongryde med gråærter og tomat Sådan gør [...]
Milliongryde med gråærter og tomat Sådan gør [...]
Spicy Tikka Masala med gris og knoldselleri [...]
Indisk curry med flækærter og gule beder [...]
Cassoulet med smørstegte portobellosvampe og koriandercreme Sådan [...]
Svampestroganoff Sådan gør du Steg svampe i [...]
Thaigryde med rød curry, seitan, stegte broccoli og jasminris [...]
Paprikagryde med squash og røget paprika Sådan [...]
Gartnerens bolognese Sådan gør du Steg løg, [...]
Chili sin carne med sorte bønner, røget chili og [...]
Blomkål i green curry med æblechutney og sprødt sesamdrys [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard