Syvsalat på grillet surdejsbrød – toast med vilde urter
Syvsalat på grillet surdejsbrød - toast med vilde urter [...]
Syvsalat på grillet surdejsbrød - toast med vilde urter [...]
Kartoffelsalat med pasta og grøntsager Sådan gør [...]
Kopnudler med miso Sådan gør du Miso-bouillon [...]
Sojamarinade Sådan gør du Riv ingefæren. Blend [...]
Peanutbuttersauce Sådan gør du Riv ingefær. Riv [...]
Kimchipandekager Sådan gør du Kimchipandekager Sigt kimchien [...]
Flækærtesuppe med asparges og grønne skud Sådan [...]
Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter [...]
Nordisk daal med flækærtefladbrød Sådan gør du [...]
Hotdogs med plantepølser Sådan gør du Plantepølser [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard