Sprøde squash med stegt palmekål, purpurhvedekerner og estragon

Plamekålssalat

Foto: Arlapro

Sådan gør du

Kog de udblødte kerner i 15-20 min., og køl dem ned.

Vend squash med lidt olie, salt og peber,

Bag squashene på 230 grader, til de har fået farve, men stadig har bid, ca. 10 min.

Steg palmekålen hårdt af i olie, på en pande eller kipsteger, og tilsæt lidt salt.

Vend kerner, squash og hakket estragon sammen, smag til med salt og peber, og til sidst lidt olivenolie.

Anret 2/3 af kålen på store fade. Anret squash herpå og top op med den sidste kål.

Portionsstørrelse: 150 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 2500g

    udblødte purpurhvedekerner

  • 3000g

    squash i grove chunks 5x5

  • 2500g

    palmekål snittet groft 2cm

  • 25g

    olivenolie

  • 75g

    olie til stegning

  • 50g

    salt

  • 25g

    groft sort peber

  • 85g

    estragon, hakket

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 652 kj
Protein 6,18 g 16 E%
Kulhydrat 24,4 g 71 E%
Fedt 2,31 g 13 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med