Sprøde squash med stegt palmekål, purpurhvedekerner og estragon
Sådan gør du
Kog de udblødte kerner i 15-20 min., og køl dem ned.
Vend squash med lidt olie, salt og peber,
Bag squashene på 230 grader, til de har fået farve, men stadig har bid, ca. 10 min.
Steg palmekålen hårdt af i olie, på en pande eller kipsteger, og tilsæt lidt salt.
Vend kerner, squash og hakket estragon sammen, smag til med salt og peber, og til sidst lidt olivenolie.
Anret 2/3 af kålen på store fade. Anret squash herpå og top op med den sidste kål.
Portionsstørrelse: 150 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 2500g
udblødte purpurhvedekerner
- 3000g
squash i grove chunks 5x5
- 2500g
palmekål snittet groft 2cm
- 25g
olivenolie
- 75g
olie til stegning
- 50g
salt
- 25g
groft sort peber
- 85g
estragon, hakket
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 652 kj | |
Protein | 6,18 g | 16 E% |
Kulhydrat | 24,4 g | 71 E% |
Fedt | 2,31 g | 13 E% |
* E% = Energiprocentfordeling