Grøntsagsremoulade

remoulade

Sådan gør du

Kør kogte ingridærter på foodprocessor, og puls dem groft. 

Kør kapers og cornichons på foodprocessor, så de bliver finthakket.  

Bland med pickles. 

Vask gulerødder og knoldselleri, og skræl og riv dem fint. 

Skyl persille og dild, og hak det fint. 

Vend alle ingredienserne sammen med mayonnaise og skyr. 

Portionsstørrelse: 40 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 350g

    ingridærter, kogte og veldrænede

  • 75g

    kapers

  • 100g

    cornichoner

  • 400g

    pickles

  • 300g

    gulerod, revet - efter behag

  • 220g

    knoldselleri, revet - efter behag

  • 30g

    dild og dildstilke, hakket

  • 30g

    persille, hakket

  • 300g

    tyk, hjemmerørt mayo

  • 150g

    skyr

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 690 kj
Protein 3,33 g 8 E%
Kulhydrat 8,41 g 24 E%
Fedt 12,7 g 68 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med