Grøntsagsremoulade
Sådan gør du
Kør kogte ingridærter på foodprocessor, og puls dem groft.
Kør kapers og cornichons på foodprocessor, så de bliver finthakket.
Bland med pickles.
Vask gulerødder og knoldselleri, og skræl og riv dem fint.
Skyl persille og dild, og hak det fint.
Vend alle ingredienserne sammen med mayonnaise og skyr.
Portionsstørrelse: 40 g
Ingredienser til50portionerpotionportioner:
- 350g
ingridærter, kogte og veldrænede
- 75g
kapers
- 100g
cornichoner
- 400g
pickles
- 300g
gulerod, revet - efter behag
- 220g
knoldselleri, revet - efter behag
- 30g
dild og dildstilke, hakket
- 30g
persille, hakket
- 300g
tyk, hjemmerørt mayo
- 150g
skyr
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 690 kj | |
Protein | 3,33 g | 8 E% |
Kulhydrat | 8,41 g | 24 E% |
Fedt | 12,7 g | 68 E% |
* E% = Energiprocentfordeling