Panisse med kimchi
Panisse med kimchi Sådan gør du Kog [...]
Panisse med kimchi Sådan gør du Kog [...]
Kimchi Sådan gør du Skyl alle grøntsager [...]
Aranchini - risottokugler Sådan gør du Risotto [...]
Kikærtemayo Sådan gør du Kikærtevand Dagen før: [...]
Dukkah med bælg og mandler Sådan gør [...]
Grøn kartoffelmos med hestebønner Sådan gør du [...]
Lyn kimchi Kimchi kan bruges til et hav [...]
Butternut-æblechutney med grov sennep Sådan gør du [...]
Kogte kartofler Sådan gør du Bring vand, [...]
Tomatsalsa-relish Sådan gør du Kom løg, chili, [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard