Flækærtepuré
Flækærtepuré Sådan gør du Flækærtepuré Skyl flækærterne [...]
Flækærtepuré Sådan gør du Flækærtepuré Skyl flækærterne [...]
Panisse med kimchi Sådan gør du Kog [...]
Aranchini - risottokugler Sådan gør du Risotto [...]
Rødbedehummus Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Hummus af markærter eller kikærter Sådan gør [...]
Limabønnepure på grillet brød med avocado og rosenkål [...]
Kartoffelmad - smørrebrød Sådan gør du Miso-mayo [...]
Kikærtefladbrød med blomkål og gedeost Sådan gør [...]
Lun brødsalat med citrus og oliven Sådan [...]
Brødsauce vierge Sådan gør du Del brødet [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard