SILD, DER SVØMMER I KARRYDRESSING
Sild, der svømmer i karrydressing Sådan gør [...]
Sild, der svømmer i karrydressing Sådan gør [...]
Dyppevenlig remodip Sådan gør du Blend pickles, [...]
Saftige spinat-muffins Sådan gør du Tænd for [...]
Fiskefrikadeller med torsk og ingridærter Sådan gør [...]
Grov og sprød tzatziki Sådan gør du [...]
Orange linsepaté med røget paprika Sådan gør [...]
Cremet kyllingesalat med citron og forårsløg Sådan [...]
Spansk æggekage med kartoffel Sådan gør du [...]
Makrel i cremet salat Sådan gør du [...]
Persisk dip - Mâste boorani Sådan gør [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard