RUGBRØD MED KERNER OG LINSER
Rugbrød med kerner og linser Sådan gør [...]
Rugbrød med kerner og linser Sådan gør [...]
Krydderurtebrød med æg og grønt fyld Sådan [...]
Saftige spinat-muffins Sådan gør du Tænd for [...]
Rugbrød med bløde kerner Sådan gør du [...]
Hverdagstærtebund og -æggemasse Sådan gør du Tærtebund [...]
Tærtedej med friskost Sådan gør du Ælt [...]
Pitabrød Sådan gør du Bland mælk og [...]
Naan med Nigellafrø Sådan gør du Bland [...]
Franskbrød med bønner Sådan gør du Blend [...]
Kikærtepandekager Sådan gør du Bland kikærtemel og [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard