Fremtidige tilføjelser?

Fremtidige tilføjelser til metodikogsmag.dk?

Metodikogsmag.dk er allerede en rigtig god værktøjskasse til dig, der arbejder med mad i et storkøkken.

Får vi på et tidspunkt mulighed (økonomi) for at udvide siden med endnu mere indhold, kunne vi godt tænke os at komme rundt om emner som:

Klimavenlig mad og -køkkendrift

Madspild

Nye danske planteproteiner

Kager og desserter

Køkkenkemi – Hvordan viden om kemiske processer kan optimere og effektivisere madlavning. Jens Folke beskæftiger sig med dette, og har udgivet et væld af artikler under navnet Køkkenkemisten i fagbladet Dansk Kemi. Dem finder du her. Er du nysgerrig, kan du følge Køkkenkemisten på Facebook.

Neurogastronomi  – Hvad farve, lyd, tekstur, minder og omgivelser betyder for smagsoplevelsen. Rasmus Bredahl, som har skrevet bogen Neurogastronomi – Hemmeligheden bag det perfekte måltid, beskæftiger sig med dette. Er du nysgerrig, kan du følge ham på Facebook her.

Se video om, hvordan forskellige lyde kan ændre smagsoplevelsen af chokolade

Her kan du se, hvad farve betyder for vores smagsoplevelser: