Grøntsagstærte
Grøntsagstærte Sådan gør du Tærtedej Bland ærtemel [...]
Grøntsagstærte Sådan gør du Tærtedej Bland ærtemel [...]
Kinesisk sur-sødsauce med grøntsager og tofu Sådan [...]
Forstuvede grøntsager med Allianskartofler Sådan gør du [...]
Svampepaté med quinoa Sådan gør du Kog [...]
Brød med hvide bønner Sådan gør du [...]
Rødbedetatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Grønkålstatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Flækærtepuré Sådan gør du Flækærtepuré Skyl flækærterne [...]
Panisse med kimchi Sådan gør du Kog [...]
Aranchini - risottokugler Sådan gør du Risotto [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard