Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto
Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto [...]
Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto [...]
Minestrone Sådan gør du Hak løgene. Skær [...]
Kartoffel-porresuppe Sådan gør du Skær kartoflerne i [...]
Misosuppe Sådan gør du Snit forårsløgene fint. [...]
Kopnudler med miso Sådan gør du Miso-bouillon [...]
Flækærtesuppe med asparges og grønne skud Sådan [...]
Agurkesuppe Sådan gør du Hak hvidløg groft. [...]
Rødbedesuppe Sådan gør du Skær selleri, rødbeder, [...]
Palak kadhi - indisk suppe med spinat og yoghurt [...]
Harira - marokkansk suppe Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard