KRAMMET RØDKÅL MED KERNER OG TYTTEBÆR
Krammet rødkål med kerner og tyttebær Sådan [...]
Krammet rødkål med kerner og tyttebær Sådan [...]
Løgflødesovs med ribsgele Sådan gør du Steg [...]
Hakkebøf med gråærter og kerner Sådan gør [...]
Sprøde squash med stegt palmekål, purpurhvedekerner og estragon [...]
Rugbrød med kerner og linser Sådan gør [...]
Spinattærte med rosenkål og hytteost Sådan gør [...]
Grøntsagsremoulade Sådan gør du Kør kogte ingridærter [...]
Fiskefrikadeller med ingridærter Sådan gør du Hak [...]
Krydderurtebrød med æg og grønt fyld Sådan [...]
Stegt broccoli med tahindressing Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard