BUTTERNUT-ÆBLECHUTNEY MED GROV SENNEP
Butternut-æblechutney med grov sennep Sådan gør du [...]
Butternut-æblechutney med grov sennep Sådan gør du [...]
Grove croutoner med bælgcreme og hård ost [...]
Ærtepandekager Sådan gør du Bland ærtemel og [...]
Minetrone med grønkål, bælg og urter Sådan [...]
Spicy Tikka Masala med gris og knoldselleri [...]
Makrelfilet med sprød kornkrumme tilberedt på porrer i sennepssovs [...]
Kogte kartofler Sådan gør du Bring vand, [...]
Tomatsalsa-relish Sådan gør du Kom løg, chili, [...]
Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder Sådan [...]
Boghvede-rug crackers Sådan gør du Bland sesam, [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard