Miljønærbøf
Miljønærbøf Sådan gør du Grønsagsbase Skær pastinak, [...]
Miljønærbøf Sådan gør du Grønsagsbase Skær pastinak, [...]
Tempeh-bolo Sådan gør du Hak tempeh fint, [...]
Kartofler og kikærter i karrysauce med ris [...]
Kinesisk sur-sødsauce med grøntsager og tofu Sådan [...]
Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter [...]
Nordisk daal med flækærtefladbrød Sådan gør du [...]
Shakshuka - gryderet med æg Sådan gør [...]
Daal med røde linser Sådan gør du [...]
Chili sin carne Sådan gør du OBS: [...]
Marokkansk gryderet med søde kartofler og abrikos [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard