Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter
Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter [...]
Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter [...]
Nordisk daal med flækærtefladbrød Sådan gør du [...]
Hotdogs med plantepølser Sådan gør du Plantepølser [...]
Dan dan nudler med kikærter og pak choy [...]
Cæsarsalat Sådan gør du Salat Pluk brødet [...]
Brød med hvide bønner Sådan gør du [...]
Hvid pizza med forårsgrønt Sådan gør du [...]
Agurkesuppe Sådan gør du Hak hvidløg groft. [...]
Bahn mi baguette med tofu og peanutbuttersauce Bahn [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard