STEGTE NUDLER PAD THAI
Stegte nudler (Pad Thai) med kål og gulerødder, frisk [...]
Stegte nudler (Pad Thai) med kål og gulerødder, frisk [...]
Lynstegte rødder og kål i soya og lime med [...]
Forårsruller med bønnespirer, gulerod og glasnudler Sådan [...]
Falafler af edemamebønner Sådan gør du Kør [...]
Selleribøfburger med brioche og cole slaw Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard