MINESTRONE MED GRØNKÅL, BÆLG OG URTER
Minetrone med grønkål, bælg og urter Sådan [...]
Minetrone med grønkål, bælg og urter Sådan [...]
Krydret suppe med stegte peberfrugter og linser [...]
Kold yoghurtsuppe med perlespelt og granatæbler Sådan [...]
Karrysuppe med lime og gule ærter Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard