Projekbeskrivelse

Kold yoghurtsuppe med perlespelt og granatæbler

Kold yoghurtsuppe i skål med granatæbler ovenpå

Sådan gør du

Bland tykmælk og yoghurt med salt, og rør det let skummende med et piskeris.

Kom kikærter og perlespelt i bunden af en tallerken eller en portionsskål.

Portioner yoghurtsuppen.

Top op med hakket mynte/mynteolie, granatæblekerner og agurketern.

Ingredienser:
Antal portioner: 10potionportioner

  • 1000g

    tykmælk

  • 500g

    sødmælksyoghurt

  • 10g

    salt

  • 200g

    kikærter, kogte

  • 200g

    perlespelt, kogte

  • 130g

    granatæblekerner

  • 200g

    agurk i tern 1x1 cm

  • 12g

    frisk mynte, finthakket

  • (alternativt en mynteolie)

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 269 kj
Protein 3,659 g 23 E%
Kulhydrat 6,831 g 43 E%
Fedt 2,289 g 32 E%

* E% = Energiprocentfordeling