Toast med ost og svampe/linsepostej
Toast med ost og svampe/linsepostej Sådan gør [...]
Toast med ost og svampe/linsepostej Sådan gør [...]
Tomat med pebermash - smørrebrød Sådan gør [...]
Rødbedetatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Grønkålstatar - til smørrebrød Sådan gør du [...]
Limabønnepure på grillet brød med avocado og rosenkål [...]
Kartoffelmad - smørrebrød Sådan gør du Miso-mayo [...]
Bahn mi baguette med tofu og peanutbuttersauce Bahn [...]
Hønsesalat med bagte hvide rødder og merian [...]
Grøn ærtepålægssalat Sådan gør du Blend ærter [...]
Knoldsellerimad med porremayo, saltmandler, lynsyltet bladselleri og æble [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard