BAGT RØDBEDESALAT
Bagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde Sådan [...]
Bagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde Sådan [...]
Asiatisk gulerodssalat med mungbønner Sådan gør du [...]
Laurbærkartofler i salat med sennep, bønner og radiser [...]
Bagte auberginer med limabønner, kærnemælksfløde og ribs [...]
Bagt knoldselleri på bønnecreme med persillepesto og tyttebær [...]
Kålsalat Sådan gør du Ælt eller kram [...]
Coleslaw af spidskål og hvid quinoa Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard