Sojamarinade
Sojamarinade Sådan gør du Riv ingefæren. Blend [...]
Sojamarinade Sådan gør du Riv ingefæren. Blend [...]
Peanutbuttersauce Sådan gør du Riv ingefær. Riv [...]
Cashewcreme Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Fermenterede citrusfrugter Sådan gør du Skyl citrusfrugterne [...]
Kålkraut Sådan gør du Skyl kål og [...]
Fermenteret tomatsalsa Sådan gør du Skyl grøntsagerne [...]
Pebermash Sådan gør du Skær peberfrugterne i [...]
Fermenteret agurkesalat Sådan gør du Skyl agurker, [...]
Chilimash Sådan gør du Skyl peberfrugter, chili [...]
Rodfrugtekraut Sådan gør du Fjern de to [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard