MAJSDELLER MED HAVREGRYN OG KRYDDERURTER
Majsdeller med havregryn og krydderurter Sådan gør [...]
Majsdeller med havregryn og krydderurter Sådan gør [...]
Svampedeller med valnødder Sådan gør du Dagen [...]
Fiskefrikadeller med torsk og ingridærter Sådan gør [...]
Grundfars til frikadeller Sådan gør du Udblød [...]
Ærtebøf med bløde løg og svampe Sådan [...]
Farsbrød med løgsovs Sådan gør du Farsbrød [...]
Grøn version af boller i tomatsauce Sådan [...]
Grøn version af boller i selleri Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard