KNUST ROSENKÅL MED SUMAK OG GRANATÆBLE-KERNER
Knust rosenkål med sumak og granatæble-kerner Sådan [...]
Knust rosenkål med sumak og granatæble-kerner Sådan [...]
Hønsesalat med bagte hvide rødder og merian [...]
Dukkah med bælg og mandler Sådan gør [...]
Fladbrød på groft mel med labneh Sådan [...]
Marokkansk gryderet med søde kartofler og abrikos [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard