Projekbeskrivelse

Fyldte peberfrugter med kartoffel, hytteost og quinoasalat

Sådan gør du

Bland tomat, kokos, salt og peber i en skål.rød peberfrugt

Portioner 50g per person i bunden af en gastro.

Bland peberfrugter med olie, salt og peber.

Hak løg og hvidløg, og svits i olie i et par minutter.

Tilsæt karry og peber, og rist et par minutter.

Tilsæt grøntsager, krydderurter, vand og krydderier, og lad det simre i 20 min ved svag varme, til det tykner og grønsagerne er møre.

Tilsæt quorn og salt.

Sluk gryden, og lad retten køle let (kan evt. laves dagen i forvejen).

Tilsæt hytteost, og bland det hele godt.

Fordel blandingen i peberfrugterne (75g i hver) og anret ovenpå kokoscremen.

Læg 2-3 halve sherrytomater ovenpå hver peberfrugt.

Dryp med olivenolie, salt og peber.

Bag peberfrugterne i ca. 40 min. ved 175 grader.

Servér de fyldte peberfrugter sammen med quinoasalat.

Se opskrift på quinoasalat her.

Ingredienser:
Antal portioner: 10potionportioner

  • 250g

    hakkede tomater

  • 250g

    kokosmælk

  • 2g

    salt

  • 1g

    friskkværnet peber

  • 1000g

    /20 halve peberfrugter

  • med stilk og uden kerner

  • 10g

    olivenolie

  • 200g

    løg i tern 1x1 cm

  • 10g

    hvidløg, finthakket

  • 20g

    olie

  • 10g

    stærk karry

  • 3g

    friskkværnet peber

  • 10g

    salt

  • 300g

    guelrødder i tern 1x1 cm

  • 300g

    kartofler i tern 1x1 cm

  • 5g

    timian, finthakket

  • 10g

    merian, finthakket

  • 400ml

    vand/grøntsagsfond

  • 3g

    spidskommen

  • 1g

    gurkemeje

  • 300g

    quorn, hakket

  • 10g

    salt

  • 500g

    hytteost

  • 500g

    cherrytomater i halve

  • 10g

    olivenolie

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE