Chilimayonnaise med bagt peber
Sådan gør du
Vend peberfrugten og hvidløg med olie, og bag ved 170 grader i ca. 45 minutter, til peberen er helt blød.
Blend det hele med chili, salt og peber.
Afkøl massen.
Bland mayonnaise og pebermassen til en cremet dressing. og server kold til Samosa.
Portioner 25g per person.
Ingredients for10portionsportionportions:
- 100g
peberfrugt uden kerner
- 3g
hvidløg i tynde skiver
- 10g
olivenolie
- 1g
tørret chili
- 2g
salt
- 1g
friskkværnet peber
- 200g
tyk mayonnaise
Vegansk?
Brug vegansk mayonnaise (se opskrift på mayonnaise med kikærtevand), så bliver denne opskrift vegansk.
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 2052 kj | |
Protein | 1,373 g | 1 E% |
Kulhydrat | 3,437 g | 3 E% |
Fedt | 53,1 g | 96 E% |
* E% = Energiprocentfordeling