Æbletopping
Æbletopping Sådan gør du Vask æblerne og [...]
Æbletopping Sådan gør du Vask æblerne og [...]
Ernæringsdrik med koldskålssmag - vegansk Sådan gør [...]
Ernæringsdrik med kaffesmag - vegansk Sådan gør [...]
Ernæringsdrik - grundopskrift - vegansk Sådan gør [...]
Chiadessert med sprød müeslitopping og syltede æbler [...]
Cremet grøntsagssuppe med bønner – toppet med grøn pesto [...]
Bønnenutella Sådan gør du Rist hasselnødderne på [...]
Toast med ost og svampe/linsepostej Sådan gør [...]
Cookies med chokolade Sådan gør du Pisk [...]
Citronmåne med luftig topping Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard