Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Smørrebrød med bagt selleri og syltede rødløg
Caroline
2024-12-06T10:29:16+01:00
Rødbedetatar – til smørrebrød
Caroline
2023-08-17T16:06:18+02:00
Grønkålstatar – til smørrebrød
Caroline
2023-08-17T16:22:52+02:00
Flækærtepuré
Caroline
2023-08-17T16:20:49+02:00
Panisse med kimchi
Caroline
2023-08-17T16:13:07+02:00
Aranchini – risottokugler
Caroline
2023-08-21T10:31:23+02:00
Rødbedehummus
Caroline
2023-07-26T12:14:43+02:00
Hummus af markærter eller kikærter
Caroline
2023-08-17T16:08:10+02:00
Limabønnepure på grillet brød med avocado og rosenkål
Caroline
2023-08-17T16:07:32+02:00
Page load link
Go to Top