Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Minestrone
Caroline
2024-12-06T10:41:24+01:00
Miljønærbøf
Caroline
2024-12-06T10:03:27+01:00
Lasagne
Caroline
2024-12-06T09:44:43+01:00
Tempeh-bolo
Caroline
2024-12-02T17:31:38+01:00
Rösti med rodfrugter og rødbede-linsesalat
Caroline
2024-12-02T17:39:19+01:00
Flødekartofler og braiseret rødkål
Caroline
2024-12-02T17:21:46+01:00
Kartoffel-porresuppe
Caroline
2024-12-02T17:33:40+01:00
Kartofler og kikærter i karrysauce med ris
Caroline
2024-12-02T17:26:41+01:00
Baked beans og fladbrød med æg, tomat og svampe
Caroline
2024-12-02T17:29:11+01:00
Grøntsagstærte
Caroline
2024-12-02T17:33:04+01:00
Kinesisk sur-sødsauce med grøntsager og tofu
Caroline
2024-12-02T17:28:16+01:00
Forstuvede grøntsager med Allianskartofler
Caroline
2024-12-02T17:32:29+01:00
1
2
Næste
Page load link
Go to Top