Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
MAROKKANSK GRYDERET MED SØDE KARTOFLER OG ABRIKOS
Caroline
2023-08-07T16:48:24+02:00
MILLIONGRYDE MED GRÅÆRTER OG TOMAT
Caroline
2023-08-11T16:45:44+02:00
SPICY TIKKA MASALA MED GRIS OG KNOLDSELLERI
Caroline
2023-08-07T16:17:02+02:00
MAKRELFILET MED SPRØD KORNKRUMME TILBEREDT PÅ PORRER I SENNEPSSOVS
Caroline
2023-09-20T12:27:08+02:00
SAMOSA MED KARTOFLER, ÆRTER OG HJEMMELAVET KARRY
Caroline
2023-09-20T12:25:59+02:00
GRØN VERSION AF BOLLER I KARRY
Caroline
2023-07-18T16:07:15+02:00
SPRØD DEJ OG TARTELETFYLD MED ASPARGES, ÆRTER OG KYLLING
Caroline
2023-09-20T12:21:28+02:00
HAKKEBØF MED GRÅÆRTER OG KERNER
Caroline
2023-09-20T12:16:53+02:00
FISKEFRIKADELLER MED INGRIDÆRTER
Caroline
2023-09-19T13:36:49+02:00
INDISK CURRY MED FLÆKÆRTER OG GULE BEDER
Caroline
2024-11-12T12:23:33+01:00
Page load link
Go to Top