Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Kartoffel-krautpandekager/vafler
Caroline
2024-11-28T10:57:01+01:00
Misosuppe
Caroline
2024-11-28T11:01:28+01:00
Ramen med miso og tahin
Caroline
2023-08-17T16:39:57+02:00
Syvsalat på grillet surdejsbrød – toast med vilde urter
Caroline
2023-08-17T16:39:12+02:00
Kartoffelsalat med pasta og grøntsager
Caroline
2023-08-17T16:38:31+02:00
Kopnudler med miso
Caroline
2023-08-17T16:37:54+02:00
Bahn mi baguette med tofu og peanutbutter
Caroline
2023-08-17T15:52:13+02:00
Page load link
Go to Top