Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
BAGT KARTOFFELSALAT MED PESTO AF PERSILLE OG GRØNNE FLÆKÆRTER
Caroline
2023-09-19T13:42:44+02:00
KRAMMET RØDKÅL MED KERNER OG TYTTEBÆR
Caroline
2023-09-20T12:17:43+02:00
LØGFLØDESOVS MED RIBSGELE
Caroline
2023-07-18T15:47:39+02:00
HAKKEBØF MED GRÅÆRTER OG KERNER
Caroline
2023-09-20T12:16:53+02:00
RUGBRØD MED KERNER OG LINSER
Caroline
2023-08-11T16:30:54+02:00
Page load link
Go to Top