Skip to content
Metodik & smag
  • Metodikker
  • Råvarer
  • Opskrifter
  • Bæredygtighed
  • E-læring
Bælgfrugtskolen
superbruger2025-04-29T19:09:01+02:00

Læg en kommentar Annuller svar

Viden og inspiration til professionelle madhåndværkere

Om siden

Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.

Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.

Hvem står bag

Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist

Helge Hundahl – web og visuelt design

Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG

Samarbejdspartnere

Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard

Støttet af
Page load link