Crumble af kornprodukter
Crumbles af kornprodukter – og hvad de egner sig til
Crumble | Egner sig til… |
---|---|
Brødcroutoner, kan vendes i krydderurter/krydderier. | Som drys til supper og salater. |
Havregrød, som er smurt ud på bagepapir og bagt sprød til chips. | Til morgenmaden fx det sprøde indslag til blød frugt og cremet yoghurt.
Til små haps’ere toppet op med pålægssalat. |
Hvederasp, kan vendes med salt og peber. | Panering og gratinering af fisk, kød og grønt. |
Knækbrød, som knuses til rasp eller til brug i crumble. | Panering og gratinering af fisk, kød og grønt. |
Majsmel i forskellige kornstørrelser til at vende opslået dej (brød) i. | Giver fantastisk skorpe til brød. |
Maltmel, (spiret og ristet byg, som er knust til pulver). Bruges i crumble for at gøre farven mørk og tilsætte grundsmagene bitter og sød, samt kornaromaer. |
Til kartoffelretter, såsom hele eller knuste kartofler. |
Pankorasp (japansk rasp), kan blandes med krydderier og krydderurter. Giver eminent sprødhed. | Til råvarer med højt indhold af stivelse. Panering af risottokugler eller til panering af afpillet kød blandet med fedt. |
Perlebyg, speltkerne poppet. | Som råvarer i en crumble fx til topping over en salat. |
Rugbrød, ristet og serveret i tynde skiver, eller knust til rasp. | Blandes sammen med maltmel til kartoffeltopping. Til drys på salater, for eksempel hvidkålssalat. |
Swipe for at se hele tabellen