Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Varme retterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:53:01+01:00
æggebakke med hvide æg

ÆGGEKAGE MED SVAMPE OG PORRE

Caroline2021-01-20T19:54:23+01:00
blomkålsbuketter

BLOMKÅLSGRATIN

Caroline2020-10-01T10:53:13+02:00
Fyldte pandekager på fad

FYLDTE PANDEKAGER MED KARRYRIS OG INDISK SPINAT

Caroline2021-01-20T19:46:26+01:00
rød peberfrugt

FYLDTE PEBERFRUGTER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
Kartoffel med skræl

KARTOFFELGRATIN

Caroline2021-01-20T19:44:02+01:00
en bunke halve tomater

MACARONI OG TOMATER I FAD

Caroline2021-01-20T19:42:34+01:00
aubergine

MOUSSAKA

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
jordskokker

PENNE MED JORDSKOKKER OG SALVIE

Caroline2022-04-05T08:53:21+02:00
et halvt råt løg

SOMMERLASAGNE MED KANTARELLER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
En æggebakke med brune økologisk æg

SPANSK ÆGGEKAGE

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
en bunke ris

STEGTE RIS MED TOFU

Caroline2020-10-01T10:45:03+02:00
Tarteletter

TARTELETFYLD

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top