Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Varme retterCaroline2020-09-30T09:47:05+02:00
Caroline2021-01-20T19:53:01+01:00
æggebakke med hvide æg

ÆGGEKAGE MED SVAMPE OG PORRE

Caroline2021-01-20T19:54:23+01:00
blomkålsbuketter

BLOMKÅLSGRATIN

Caroline2020-10-01T10:53:13+02:00
Fyldte pandekager på fad

FYLDTE PANDEKAGER MED KARRYRIS OG INDISK SPINAT

Caroline2021-01-20T19:46:26+01:00
rød peberfrugt

FYLDTE PEBERFRUGTER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
Kartoffel med skræl

KARTOFFELGRATIN

Caroline2021-01-20T19:44:02+01:00
en bunke halve tomater

MACARONI OG TOMATER I FAD

Caroline2021-01-20T19:42:34+01:00
aubergine

MOUSSAKA

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
jordskokker

PENNE MED JORDSKOKKER OG SALVIE

Caroline2022-04-05T08:53:21+02:00
et halvt råt løg

SOMMERLASAGNE MED KANTARELLER

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
En æggebakke med brune økologisk æg

SPANSK ÆGGEKAGE

Caroline2020-09-30T09:48:13+02:00
en bunke ris

STEGTE RIS MED TOFU

Caroline2020-10-01T10:45:03+02:00
Tarteletter

TARTELETFYLD

  • Opskrifter
  • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Brød
    • Smørrebrød
    • Supper
    • Salater
    • Dip og smørrelse
    • Andet tilbehør
    • Fastfood
    • Tærter
    • Fars og hak
    • Saucer
    • Gryderetter
    • Varme retter
    • Desserter
  • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
    • Tallerken 1: Makrelsalat, spansk æggekage og pesto
    • Tallerken 2: Kyllingesalat, orange linsepaté og tzatziki
    • Tallerken 3: Fiskedeller, spinatmuffins og remodip
    • Tallerken 4: Karrysild, bønnepostej og avocado-dip
    • Tallerken 5: Svampedeller, knoldsalat og gulerodspesto
    • Tallerken 6: Pirogger, quinoa med lime og rød hummus
    • Tallerken 7: Pizzasnegle, pasta-pesto og æggesalat
    • Tallerken 8: Hjemmebagt tærte, rissalat og spansk mojo
    • Tallerken 9: Majsdeller, nye kartofler og ærte-mynte-dip
    • Tallerken 10: Falafler, blå kartofler og cremet raita
    • Hovedret og brød
    • Kød/fiske/oste-pålæg
    • Grøntpålæg
    • Pasta, ris og kartofler
    • Dip, spread og smørelse

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Page load link
Go to Top